Direktna avio linija Niš-Salcburg i još 20 novih linija Er Srbija

03.06.2019

Er Srbija u naredna dva meseca uvodi direktne letove ka brojnim evropskim destinacijama, a od 2. avgusta ove godine biće uspostavljena redovna direktna avio linija između regionalnih aerodroma u Salcburgu i Nišu.

Er Srbija u junu uvodi direktne letove ka devet novih gradova, što predstavlja najveći broj novih destinacija od 2013. godine od kada kompanija posluje pod ovim imenom.

Uvođenjem redovnih letova tokom cele godine ka Kijevu, Madridu, Barseloni, Rijeci, Krasnodaru, Helsinkiju i Kairu, kao i sezonskih linija za Nicu i Zadar, nacionalni avio-prevoznik povećava broj svojih destinacija za gotovo petinu, saopšteno je iz Er Srbije.

Još tri nove destinacije, spajaće Beograd sa Nicom i Madridom dva puta, a sa Kijevom tri puta nedeljno.

Prvi let za Krasnodar biće obavljen 3. juna, nakon čega će se ka gradu na jugu Rusije leteti tri puta nedeljno.

Uvođenje letova za Rijeku i Kairo, koji će se obavljati dva puta nedeljno, planirano je za 4. jun.

Er Srbija će 21. juna obeležiti povezivanje Beograda ka Zadru i  leteće dva puta nedeljno tokom letnje sezone.

Povezivanjem srpske prestonice sa devet strateški raspoređenih novih destinacija i proširenjem međunarodne mreže Er Srbije na ukupno 49 destinacija, nacionalni avio-prevoznik pruža snažnu podršku privredi i podstiče rast turizma, navodi se u saopštenju.

 

Još 12 novih linija od 15. jula

Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia od 15. jula započeće svoje letove ka 12 evropskih destinacija, koje su proglašene linijama od javnog interesa i to ka Nеmačkoj i gradovima Nirnbеrg (od 15. jula), Frankfurt/Han (od 17. jula), Hanovеr (od 16. jula), Fridrihshafеn (od 04. avgusta) i Karlsruе (od 03. avgusta), ka Austriji do Salcburga (od 02. avgusta), Italiji za Rim (od 02. avgusta) i Bolonju (od 16. jula), Mađarskoj do Budimpеštе (od 01. avgusta), Švеdskoj do Gеtеborga (od 17. jula), Slovеniji za Ljubljanu (od 01. avgusta) i ka Tivtu (od 16. jula) u Crnoj Gori.

Sve letove će avio-prevoznik Air Serbia obavljati 2 puta nedeljno, dok će ka Tivtu saobraćati tokom letnje sezone 3 puta nedeljno. Povratne cene karata se kreću već od 48 evra do 73 evra i mogu se kupiti na sajtu airserbia.com

 

Sacburg- Niš

Od 2. avgusta ove godine biće uspostavljena redovna direktna avio linija između regionalnih aerodroma u Salcburgu i Nišu. Povezivanje dva regiona, niškog i salcburškog, veoma važno kako za razvoj samih aerodroma tako i za ekonomije regiona. Plan je da se letovi obavljaju dva puta nedeljno tokom cele godine.

Ova linija je ostvarena kako bi zadovoljila potrebe putnika tokom zimske i letnje turističke sezone, ali i velikog broja srpske dijaspore koja živi u Salcburgu i okolini, kako bi češće posetili prijatelje i familiju ili ostvarili poslovne kontakte.

Regionalni aerodrom u Salcburgu godišnje usluži 1,9 miliona putnika i drugi je po veličini međunarodni aerodrom u Austriji, prostire se na 175 hektara. U zajedničkom je vlasništvu grada Salzburga (25 odsto) i pokrajine Salzburg (75 procenata).

 

Karte iz Niša već od  9,99€

Avio kompanija Ryanair ima promotivnu akcija za period putovanja između 31. maja i 30. septembra 2019. godine. Cene avio karata od samo 9,99€  ograničene su  na 100.000 sedišta. Uštedite i letite iz Niša ka Berlinu, Bratislavi, Milanu – Bergamu, Stokholmu.

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

NOVO: Direktni letovi iz Beča za Niš, Tuzlu i Ohrid

AIR SERBIA: Nove mogućnosti i tarife prilikom rezervacije letova

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava