Hofer: Nova filijala u Ottakringer Straße u Beču

12.12.2019

HOFER je lanac prodavnica u Austriji i poznat je kao diskont supermarket sa najjeftinijim cenama, a namirnice su zadovoljavajućeg kvaliteta. Nova filijala Hofer prodavnice otvara se u 16. bečkom okrugu.

©HOFER

U četvrtak 12. decembra 2019. godine u Ottakringer Straße, u 16. bečkom okrugu, otvoriće se nova HOFER prodavnica sa specijalnim ponudama povodom otvaranja. Nova Hofer filijala se nalazi direktno na tramvajskoj stanici Ippengasse.

HOFER je inače poznat po najjeftinijim cenama, a namirnice su zadovoljavajućeg kvaliteta. Ono po čemu je Hofer takođe poznat je da se u njemu ne prodaju namirnice i proizvodi poznatih brend proizvođača, mada se i ta praksa u poslednjih nekoliko godina promenila, te u Hoferu možete kupiti na primer prašak Ariel, Haribo slatkiše i još pojedine poznate marke.

Ostali proizvodi nisu poznati brendovi, ali su svakako kvalitetni i ukusni. Domaćice u Beču posebno vole da u Hoferu kupuju sveže meso, voće i povrće jer je uvek sveže, a znatno jeftinije nego u ostalim prodavnicama, tako da kupovina u ovom diskont supermarketu znatno štedi kućni budžet.

U novoj filijali u Ottakringer Straße 38  radiće 15 zaposlenih na prodajnom prostoru od 722 m², a zbog svoje lokacije odmah na  tramvajskoj stanici Ippengasse, do nove filijale kupci lako mogu doći javnim prevozom.

Nedavno je otvorena i nova filijala na adresi Seestadtstr. 31, u 22. bečkom okrugu, sa kojom su kupci, iz ovog dela Beča, veoma zadovoljni.

Na svečanom otvaranju nove prodavnice HOFER u Ottakringer Straße, u četvrtak 12. decembra, svi kupci će imati koristi od specijalnih ponuda, kao što su:

-Multimedijalni PC sistem MEDION AKOIA P32010 (MD34140) umesto 499 evra  samo 349 evra
-PHILIPS usisivač umesto 69,99 evra za samo 39,99 evra
-KARCHER višenamenski usisivač VD 2 Premium umesto 69,99 evra za samo 39,99 evra

 

Da li ste znali?

Hofer pripada lancu prodavnica Aldi, koje su rasprostranjene širom sveta. Bilo da su u Belgiji, Francuskoj, Australiji ili SAD-u,  Aldijevi  supermarketi svuda imaju isto ime, a jedino se u Austriji  zove Hofer. Ali šta je razlog različitog imena u Austriji?

Kada se Aldi širio krajem šezdesetih, Austrija je bila na vrhu liste i tada je Aldi takođe preuzeo prodavnicu Hofer  i tako je ostalo do danas.

NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Kupovina u Beču subotom i izmene u saobraćaju na Mariahilferstraße

Nova SOMA prodavnica za socijalno ugrožene osobe u Donau Zentrum-u

Najpopularniji tržni centri u Beču i okolini

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava