JOBmesse: Sajam za posao u magistratima i preduzećima Grada Beča

05.05.2023

Sajam pod nazivom JOBmesse može vam pružiti mogućnost za novi posao i zapošljavanje.  Ulaz je besplatan i nije potrebna registracija.

Foto: Facebook JOBmesse

Sa oko 67.000 zaposlenih, Grad Beč (Stadt Wien) je najveći poslodavac u Beču i nudi brojne mogućnosti za posao u različitim profesionalnim oblastima. Zaposleni u Gradu Beču zajedno rade za Beč i za građane Beča. Posao u gradskoj upravi, ustanovama i preduzećima Grada Beča smatra se za jedne od najsigurnijih radnih mesta u gradu.

Bez obzira da li tražite novi posao ili želite da napredujete u karijeri, želite da saznate više o pojedinim poslovnim oblastima Grada Beča ili da steknete uvid u poslovnu organizaciju grada,  sve ćete pronaći na jednom mestu i to na sajmu JOBmesse 2023 u bečkoj gradskoj kući Rathaus.

Sajam se održava 23. maja 2023. godine i ukoliko ga posetite možete saznati sve o raznovrsnosti poslova i mogućnostima individualne karijere sa gradskom upravom kao poslodavcem.

Ovo je prvi sajam takve vrste i može vam pružiti može vam pružiti mogućnost za novi posao i zapošljavanje.  Ulaz je besplatan i nije potrebna registracija.

 

JOBmesse 2023: Sajam poslova i karijere 

Datum: 23. maj 2023. od 9 do 19 časova
Lokacija: Rathaus
Ciljna grupa: osobe koje traže posao i zaposleni u Gradu Beču

Sajam JOBmese podeljen je na  5  tematskih oblasti:
– Zdravstvo
– Pedagogija i socijalna pitanja
– IT, tehnologija i klima
– Infrastruktura, red i bezbednost
– Služba i administracija građana

Program:
Na  štandovima će se predstaviti odeljenja magistrata i preduzeća Grada Beča kao i zdravstvene ustanove Grada Beča (Wiener Gesundheitsverbund, Wiener Wohnen, Wien Kanal,  Sanatorium Hera, Gewerkschaft younion, Wiener Arbeitnehmer*innen Förderungsfonds (waff)).

Info kutak za posao je mesto gde će zaposleni davati informacije i savete posetiocima sajma, a planiran je i program sa brojnim predavanjima. Na sajmu će biti i “zid” sa aktuelnim ponudama i slobodnim mestima za posao.

Više informacija o JOBmesse Stadt Wien 2023 možete pročitati na https://jobs.wien.gv.at/jobmesse/

Facebook JOBmese 

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Beč modernizuje gradske bolnice

Zeleni hoteli u Beču su nova atrakcija u austrijskoj prestonici

Vienna City Card: Popusti sa karticom grada Beča

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava