MTEL Austria: Do povoljnog telefoniranja deli vas tako malo!

01.06.2018

Ukoliko vas muče veliki telefonski računi ili smatrate da bi oni svakako mogli biti manji na kraju meseca ili tražite rešenje za povoljno telefoniranje i internet na području Austrije, EU, Srbije, BiH i Crne Gore, onda će vam ovaj tekst biti od velike pomoći.

Korisnik MTEL Austria: Tanja Paucanović iz Beča

Ukoliko živite ili povremeno boravite u Austriji, super povoljne tarife za telefonitranje i mobilni internet svakako će vam omugućiti mreža MTEL Austria, koja pored paketa neograničenog telefoniranja u Austriji nudi i telefoniranje sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i zemljama EU.

Kao “šlag na tortu” dolazi pogodnost  “jedna kartica, jedna zona” jer zahvaljujući njoj nemate dodatne troškove rominga i nije vam potrebna “domaća kartica” kada boravite u jednoj od ove tri zemlje, a iz njih pozivate austrijske brojeve kao da ste u Austriji. U zavisnosti koji MTEL Austria prepaid ili post paket odaberete, sa ili bez uređaja, svaki od njih  ima svoje prednosti.

 

Prepaid/Wertkarte NAŠA TARIFA

MTEL Prepaid/Wertkarte NAŠA TARIFA je idealna za one koji žele da prate i kontrolišu svoje troškove telefoniranja i po potrebi dopune svoju karticu. Paket NAŠA TARIFA L koji košta samo 9,90€ mesečno sadrži 1000 min/sms u Austriji ali i prema Srbiji, BiH i CG (u mrežama članicama Telekom Srbija grupe) kao i 3 GB mobilnog interneta.

Kada borave Srbiji, BiH i CG, korisnici kupuju  tarifni dodatak, na primer, Roaming 500 koji košta 6,90€ koji važi i na teritoriji EU, na primer, u Nemačkoj.  
Dopune se mogu kupiti u brojnim prodavnicama:  Libro, Pagro, Hofer, Lidl, Penny, Bila, Merkur, PSK ili na  MTEL internet sajtu.

POGLEDAJTE VIDEO: Tanja Paucanović iz Beča, poznata violinistkinja, takođe, koristi uslugeMTEL Austria!

U Austriji je svakim danom sve veći broj korisnika MTEL mreže i mnogo je razloga za to, a uverili ste se sami gledajući serijal “MTEL- Moj telefon u Austriji”. 

Informacije na maternjem jeziku mogu se dobiti i telefonom na brojeve 0800 667 667 (besplatni pozivi iz Austrije) i +43 1 40 21 644. 

 Svi korisnici MTEL-a, kojih već ima u velikom broju u Austriji,  kao i novi korisnici mogu odmah koristiti povoljnosti koje nudi MTEL Austria. Dovoljno je da dođu u filijalu na Maria Hilferstrasse 103/8 u Beču ili da se informišu kod predstavnika kojih ima u skoro svakom gradu Austrije.

Takođe sve ponude MTEL Austria se nalaze i u velikom lancu prodavnica Hartlauer u celoj Austriji.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava