Konkurs: Traži se radnik za najlepši posao u Srbiji 2019

07.04.2019

Osoba koja postane radnik za najlepši posao u Srbiji učestovaće na više od 50 različitih tura po Srbiji i obići će više od 200 turističkih destinacija.

(c) SerbianAdventures.com

Sa željom da promovišu turističku ponudu Srbije, SerbianAdventures.com, u saradnji sa mnogobrojnim organizatorima putovanja i aktivnosti po Srbiji traži osobu koja je spremna da tri meseca putuje po Srbiji, obilazi poznate i skrivene kutke Srbije i deli svoje utiske na internetu i društvenim mrežama.

Osoba koja postane radnik za najlepši posao u Srbiji učestovaće na više od 50 različitih tura po Srbiji i obići će više od 200 turističkih destinacija. Radeći za SerbianAdventures (Platforma za online rezervisanje putovanja po Srbiji), kandidat koji pobedi na konkursu će imati priliku da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u brojnim adrenalinskim aktivnostima, kupa u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u Srbiji i da stekne brojna prijateljstva i uspomene za ceo život.

(c) pixabay.com

Obaveza kandidata putnika je da rečima i slikom predstavi svoj doživljaj na ovim turama i destinacijama, da objavljuje tekstove, fotografije i video materijale na nalozima Serbianadventures-a (blog, FaceBook, Instagram, YouTube, Twitter).

 

Plata i ostali uslovi za najlepši posao u Srbiji !

Konkurs za “najlepši posao u Srbiji ” je otvoren do 23. aprila 2019. godine, u ponoć.

Zaposlenje i najlepši posao u Srbiji traje od 25. maja do 25. avgusta 2019. godine. Odabranom kandidatu pripada mesečna naknada od 1.000 evra u dinarskoj protivrednost,  a svi troškovi putovanja, smeštaja i ishrane su pokriveni.

Ako smatrate da ste upravo Vi pobednik na konkursu, morate ispuniti sledeće kriterijume:
– otvoreni i komunikativni, da volite putovanja i upoznavanje novih predela i ljudi
– da dobro poznajete tehnologiju društvenih mreža i aktivno ih koristite
– da dobro pišete, fotografišete, snimate i montirate video materijale za društvene mreže
– dobro govorite i pišete na engleskom jeziku
– da ste slobodni u vreme dok traje posao (od 25. maja do 25. avgusta 2019. godine.)

Da biste se prijavili na ovaj konkurs potrebno je da:
– popunite online prijavu klikom ovde
– u prijavi dostavite link vašeg Linked-in profila
– samostalno kreirate YouTube video u kojem ćete predstaviti zašto treba da izaberemo baš Vas (ne duže od 60 sekundi, na srpskom jeziku)
– samostalno kreirate video sa neke ture po Srbiji u trajanju od 120 sekundi (pola na srpskom a pola na engleskom jeziku) i postavite link ka snimku i na prijavnom formularu i na FB stranici Serbianadventures.-a u postu konkursa
– kreirate blog tekst o istoj turi na srpskom i engleskom jeziku i stavite link ka istom na prijavnom formularu

Više informacija o prijavi na internet stranici SerbianAdventures-a.

Želimo Vam mnogo sreće na konkursu za najlepši posao u Srbiji!

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Vojvodina u Beču: Promocija turističkih atrakcija i druženje uz tamburaše


Vojvodina svakako jeste jedno od važnih turističkih destinacija za turiste iz Austrije bilo da je to poseta salašima, Novom Sadu ili manastirima na Fruškoj gori. Sve zanimljivije takođe postaju i vinarije, i one male porodične ali i one koje mogu da ugoste veće turističke grupe. Više…

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava