Parni valjak u Beču: Press konferencija u IDEAHOUSE

28. sep 2018 u 21:12

Veče pred veliki koncert u Beču, grupa "Parni valjak" stigla je u austrijsku prestonicu i održala konferenciju za novinare u medijskom centru IDEAHOUSE.

Konferencija za novinare
Grupa “Parni valjak” – Koncert u Beču
Mesto: IDEAHOUSE, Führichgasse 12, 1010 Wien
Datum: 28.09.2018.
Prisutni mediji: Svet Plus, Kosmo, BUM, portal Dijaspora TV, SD Media House, TV Beč, portal Kroativ.at, Balkanstar

Povodom velikog koncerta u Beču 29.09.2018. godine članovi benda Parni valjak , Aleksandar “Aki” Rahimovski  i Husein “Hus” Hasanefendić, prisustvovali su  konferenciji za novinare koja je upriličena u poslovno-medijskom centru IDEAHOUSE.

Na samom početku, kolege novinare pozdravila je Vesna Dimitrijević, vlasnica IDEAHOUSE, i Jakov Ugljar jedan od organizatora koncerta grupe Parni valjak u Beču.

Zatim su Aki i Hus bili na raspolaganju prisutnim novinarima za brojna pitanja. Novinare je najviše zanimalo kako se Aki Rahimovski, pevač grupe Parni valjak, sada oseća s obzirom na to da je pre par meseci imao manji moždani udar. Aki je vidno raspoložen govorio o tom periodu i podršci koju je dobio iz čitavog sveta i izjavio da se sada oseća dobro, i da je spreman da zapeva na koncertu u Beču.
Hus je govorio i o novom albumu koji su u međuvremenu završili i da zapravo Parni valjak i nije mnogo pauzirao zbog Akijevog zdravstvenog stanja.
Publiku u Beču 29.09.2018. svakako očekuje sjajna atmosfera na koncertu u Beču i veliki broj starih i novih hitova koje će Parni valjak otpevati u Hallmann Dom-u, gde se očekuje veliki broj poštovalaca muzike ovog legerdanog benda.

Za koncert Parnog valjka u Beču ostao je još manji kontigent ulaznica i one se mogu kupiti na večernjoj kasi u Hallmann Dom-u, a više informacija i rezervacije možete dobiti putem broja telefona  +43 676 908 58 56

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava