Polovna vozila: Grad Beč ponovo prodaje dotrajale mašine i vozila

29.08.2020

Grad Beč ponovo prodaje zainteresovanim privatnim licima polovna vozila i mašine. Razgledanje je moguće u skladištima nadležnog magistrata MA48.

©MA 48

Grad Beč nekoliko puta godišnje, daje na prodaju stara islužena vozila i mašine koje nisu više u redovnoj upotrebi u gradskim službama. Ta vozila i mašine se ne odnose odmah na otpad, već se nude privatnim licima na prodaju. Ovih dana se ponovo održava takva jedna prodaja i to 31. avgusta. i 1. septembra 2020. godine  u periodu od 08.00 do 13.00 časova. Vozila i mašine se mogu lično pogledati na lokaciji:
MA 48 – Abschleppgruppe, 11., Jedletzbergerstraße 1 (Petlja na autoputu – Simmeringer Haide).

Od vatrogasnih vozila do vozila za prikupljanje smeća

Grad Beč daje priliku da se mašine pregledaju na licu mesta zato što je u velikom broju slučajeva potrebna popravka, a nisu ni pregledani u pogledu tehničke ispravnosti. Posle prodaje, oni obično služe za rezervne delove, ali se ni u ovom slučaju ne daje nikakva garancija, jer nisu obavljeni tehnički pregledi.

Kao posebnost, ovog puta biće na prodaju 28 kosilica i 4 kamiona za smeće.

©MA 48 Verkauf gebrauchter Fahrzeuge und Geräte

Takođe se mogu pronaći i brojne prikolice, bageri, vatrogasna vozila, vozila hitne pomoći kao i više kipera, mašina za čišćenje snega i razne manje mašine.
Ponude za otkup ovih vozila se moraju predati u zatvorenoj koverti najkasnije do 7. septembra 2019. godine u 13.00 sati u nadležnom magistratu MA 48 (1050 Wien, Einsiedlergasse 2, Erdgeschoss/Zimmer 32).
Formulari za ponude mogu se dobiti prilikom razgledanja ili na internet stranici Grada Beča – MA 48.

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Festival otpada u Beču: Atraktivan program za sve uzraste i edukacija o otpadu

48er-Tandler: Najbolji i najmoderniji bečki buvljak

Beč-Döbling: Biro za prijavu boravka i pasoše na novoj adresi

Polovna vozila iz EU: Kraj lažiranja kilometraže?

29

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava