Beč: U6 neće raditi na pojedinim stanicama za vreme vikenda

27.04.2018

Na bečkoj metro liniji U6, zbog zamena šina, neće raditi pojedine stanice. Umesto metroa putnici će se prevoziti specijalnom autobuskom linijom.

(c) Fb Wiener Linien

U subotu i nedelju, 28. i 29. aprila 2018.  bečka metro linija U6, po drugi  put ovog meseca, biće delimično zatvorena na pojedinim deonicama.

Bečko saobraćajno preduzeće Wiener Linien iskoristiće poslednju nedelju aprila za završne radove, zamenu šina na liniji U6. Od subote 28. aprila u 00:30 časova do nedelje 29. aprila metro linija U6 neće voziti na delu između stanica Alterlaa i Siebenhirten-a.

Dakle,  linija U6 voziće samo do stanice Alterlaa, a sve stanice u pravcu Siebenhirtena biće potpuno zatvorene.

Za sve putnike koji svakodnevno ili povremeno koriste  ove stanice,  za vreme ovog vikenda im neće biti dostupne. Kao zamena  obezbeđena je posebna autobuska linija  na ruti između  Alterlaa i Siebenhirten-a, a stanice će se nalaziti u ulicama Canevalestraße i  Lemböckgasse.

( c) Fb Wiener Linien

Zatvorena i stanica  Nußdorfer Straße

Od utoraka, 3. aprila 2018. u pravcu  Floridsdorfa ulazak i izlazak putnika na stanici Nußdorferstraße nije moguć, i tako će biti  do početka septembra. Povodom velike obnove stanice, metro se neće  ni zaustavljati na ovoj stanici u pravcu Floridsdorfa. U pravcu Siebenhirten-a, putnici mogu nesmetano da ulaze  i izlaze kao i obično. Ulaz u stanicu je moguć sa spoljne strane Gürtel-a.
Bečke linije (Wiener Linien)  planiraju  opštu adaptaciju stanice Nußdorfer Straße tako da će jedna strana stanice uvek biti  dostupna tokom građevinskih radova, a druga zatvorena.
U proleće 2019. godine građevinski radovi se premeštaju na  drugu stranu u pravcu Siebenhirten-a.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava