Serija predavanja Prof. Dr Tomislava Terzina u Beču

09.06.2023

Radi se o seriji predavanja dr. Tomislava Terzina koja će se održati u Beču u sklopu njegove dugoočekivane evropske turneje.

Foto: dulist.hr

Tomislav Terzin diplomirao je molekularnu biologiju i fiziologiju, a doktorirao filozofiju i zoologiju na Univerzitetu Western u Kanadi. Stručnjak je na području genetike, molekularne biologije i razvojne biologije, a trenutno radi kao vanredni  profesor na Alberti u Kanadi.  Njegova specijalnost su genetika, biologija razvića i molekularna biologija. Teme koje obrađuju su vrlo aktuelne i tiču se najnovijih dostignuća genetike npr. „Nove metode reprodukcije“, „Biologija transhumanizma“ i druge. Ove godine je izdao knjigu  “Šta je čovek te ga se opominješ: Biblija,nauka i filozofija življenja”. Uz još dve osobe, proglašen je osobom godine u dijaspori u Kanadi za 2022. godinu.

Profesor Terzin je izuzetno popularan na društvenim mrežama i njegove emisije imaju stotine hiljada, a pojedine milione pregleda. Čovek čija predavanja širom sveta pune dvorane  trenutno  je na svojevrsnoj evropskoj turneji, u sklopu koje će posetiti i Beč.

Na ovoj turneji , Tomislav Terzin će gostovatiti  u nekoliko država i više desetina gradova Novom Sadu, Zagrebu, Zenici, Tuzli, Mostaru, Sarajevu i Trebinju.

U Beču, Terzin će govoriti o mnogim temama ali najviše pažnje će svakako posvetiti temi božijeg stvaranja i naučnih činjenica koji govore tome u prilog.

 

Serija predavanja Prof. Dr Tomislava Terzina u Beču
Predavanja će se održati u Hrišćanskoj Adventističkoj crkvi u 7. bečkom becirku, na adresi Neubaugasse 5.

Tema “Virtuelna priroda stvarnosti”
Datum: 16. jun 2023. u 19:00 h

Tema “Kriptozoologija i srednjovekovni dinosaurusi”
Datum: 17. jun 2023. u 09:30 h

Tema “Šta ako Bog postoji?”
Datum: 17. jun 2023. u 11:30 h

Tema “Problemi biblijskog kreacionizma”
Datum: 17. jun 2023. u 18:00 h

 

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Praznik u Austriji: Svi sveti (Allerheiligen) i Halloween!

Pravoslavna teologija kao nove studije na Univerzitetu u Beču

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava