VHS sommercard: Letnji kursevi upola cene

24.05.2019

VHS sommercard, omogućava polaznicima da posete oko 1000 kurseva iz raznih oblasti i to upola cene, u periodu od 21. juna do 22. septembra 2019. godine.

(c) VHS

Ko želi da nauči nešto novo ili produbi svoje znanje u bilo kojoj oblasti, da jednom isproba i nauči nešto sasvim novo ili da upozna interesantne ljude, onda treba da poseti neki od bečkih narodnih univerziteta VHS–Wiener Volkshochschulen.  Na ukupno 34 lokacija u Beču ovi univerziteti organizuju godišnje više od 15.000 kurseva, 7.500 predavanja i obave oko 30.000 savetovanja u oblasti obrazovanja, i to po cenama koje su povoljnije nego ikada ranije.

Uz VHS letnju karticu (sommercard), polaznici mogu posetiti  oko 1000 kurseva iz raznih oblasti, i to upola cene, u periodu  od 21. juna do 22. septembra 2019. godine.
Ponuda je namenjena kako početnicima, tako i profesionalcima i sastoji se od kurseva jezika do kompjuterskih kurseva pa sve do letnjih fitnes programa.

Na primer, na VHS-u  Penzing možete pohađati kurs Latino Dance (kombinaciju plesnih i fitness elemenata)  ili Smovey®, kao i joga za kičmu (Rücken-Yoga-Kurs). VHS Landstraße  nudi i  hula ples sa Havaja, a VHS Brigittenau nudi mogućnost da naučite da intuitivno i brzo skicirate. Snimanje filmova i montažu pomoću Android pametnog telefona možete naučiti  na VHS Policolleg- u.

Klasične VHS kurseve takođe možete posetiti i platiti upola cene sa letnjom karticom – sommercard. To su kursevi obuke u biznis, kompjuterskom i multimedijalnom sektoru ili vodeni aerobik, izrada nakita od srebra i dragog kamena, časovi kuvanja, šivenja, radionica za pisanje i  preko 300 kurseva jezika na svim nivoima.

Ako želite da naučite grčki, italijanski, španski, japanski, turski, francuski, ruski, engleski, švedski ili portugalski tokom leta, imate posebno povoljnu opciju sa VHS letnjom karticom.

Potrebno je samo da nabavite letnju karticu po ceni od 39 eura i izaberete kurseve i radionice koji su označeni ikonicom summercard. Naravno potrebna je i registracija za željene kurseve u periodu od 21. juna do 22. septembra 2019. godine.

Individualni časovi, modulni kursevi, kursevi sa certifikatom, obrazovne kvalifikacije, kurseve nemačkog jezika i kursevi za decu nisu urađunati u ponudu letnje kartice (sommercard).

Više informacija putem broja telefona 01/893 00 83. Lokacije gde možete nabaviti  VHS letnju karticu pogledajte ovde…

 

Šta je VHS?

VHS (fau-ha-es) je skraćenica od Volkshochschule (folks-hoh-šule), u slobodnom prevodu – narodna škola. Iako u svom imenu VHS sadrži univerzitet, narodna škola nije univerzitet u klasičnom smislu jer se njenim završetkom ne dobija akademska titula. Zajedničke karekteristike narodnih škola su:

  • Ponuda uključuje kurseve iz raznih sfera
  • Ne postoji završni ispit
  • Fokus je na samousavršavanju
  • Kursevi traju između par meseci i godinu dana
  • Ne postoji prijemni ispit

PROČITAJTE VIŠE: 

VHS univerziteti: Bolje obrazovanje – bolje šanse

VHS univerziteti: Bolje obrazovanje – bolje šanse

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Javni nastup je najvažniji: Grupne radionice u Beču poznatog trenera za komunikaciju

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava