Wiener Wohnen: Novi servisni centar u blizini Gasometra

03.12.2014

“Wiener Wohnen”, bečko stambeno preduzeće, je u ponedeljak, 1. decembra 2014. godine otvorio novu centralu u blizini Gasometra u 3. bečkom okrugu.

(c) Wiener Wohnen

Bečki ministar za stanogradnju i stanovanje, Michael Ludwig, i Josef Neumayer, direktor Wiener Wohnen, otvorili su u ponedeljak 1. decembra 2014. godine novi Servisni centar gradskog stambenog preduzeća Wiener Wohnen u kojem će biti angažovano oko 1000 službenika ovog preduzeća. Bečko stambeno preduzeće “Wiener Wohnen” i novi Servisni centar  ima povoljan položaj, veliki prostor i pristupačno radno vreme.

Wiener Wohnen pruža uslugu povoljanog stanovanja za oko 500.000 Bečlija, što je više od četvrtine stanovništva Beča. Upravo zbog velikog broja gradskih stanova, cena stanovanja u Beču je povoljna u poređenju sa drugim evropskim metropolama.

Sve vrste usluga za stanare

Novi Servisni centar se nalazi u Rosa-Fischer-Gasse 2, direktno na U3 stanici Gasometer, što znači da je na samo 10 minuta vožnje metroom udaljen od centra grada. U novom centru se osim deset šaltera za pružanje informacija nalazi i savetovalište sa 25 službenika, koja su stanarima dostupni uz prethodno ugovoreni termin.

Posebna pogodnost za klijente,  stanare koji rade preko celog dana, je radno vreme novog Servisnog centra Wiener Wohnen, koji je otvoren svakog radnog dana od 8:00 do 18:00 časova, osim sredom kada je radno vreme od 8:00 do 12:00 časova.

Još jedna novina u gradskom stambenom preduzeću Wiener Wohnen je i servisna kartica, koja će stanarima biti poslata na kućnu adresu u narednom periodu. Nova kartica omogućava stanarima, da prilikom plaćanja stanarine u gotovini, to mogu učiniti 24 časa dnevno na aparatima za plaćanje u foajeu Servisnog centra.

Michael Ludwig, bečki ministar za stanogradnju i stanovanje, je izrazio zadovoljstvo otvaranjem novog Servisnog centra.

“Novi Servisni centar je vidljiv znak opširnih strukturnih reformi u bečkom stambenom predizeću Wiener Wohnen, koje smo započeli 2011. godine, kako bismo postali moderan gradski servis za građane”, izjavio je Ludwig.

Zvanična internet stranica Wiener Wohnen 

 

PROČITAJTE  NAJNOVIJE VESTI  OVDE 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:
Beč raste: Austrijski glavni grad najveće gradilište u Evropi

Beč raste: Austrijski glavni grad najveće gradilište u Evropi

Škole i vrtići u Beču: Izgradnja devet novih obrazovnih kampusa

Subvencija Grada Beča za roletne, tende i ostale štitnike od sunca

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava