Air Serbia: Promotivne cene za letove Beč-Beograd i još 12 evropskih gradova

14. mar 2018 u 10:49

Snižene cene avio karata tokom marta – kupite odmah avio karte za let Beč Beograd po ceni već od 59 EUR. Promotivne cene važe do 18. marta za određene datume putovanja. Broj mesta je ograničen.

Avio kompanija Air Serbia trenutno u ponudi ima avio karte po sniženim cenama za 13 evropskih destinacija, među kojima je i Beč.

Do 18. marta 2019., srpska avio kompanija nudi povratne avio karte za letove iz Beča za Beograd po ceni već od 59 EUR u jednom pravcu, dok povratne avio karte možete da kupite po ceni već od 109 EUR. Promotivna cena važi za putovanja u ovom periodu 

. Više detalja i rezervacija na zvaničnom internet portalu Air Serbia.

U toku su i promotivne akcije za letove za Amsterdan, Atinu, Berlin, Brisel, Dizeldorf, Kopenhagen, Frankfurt, Pariz, London, Stokholm, Štutgart i Cirih. Promotivne cene se razlikuju od destinacije i datuma putovanja i kreću se od 88 do 147 EUR.

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu kupite na vreme.

 

Nove mogućnosti i tarife prilikom rezervacije letova

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia uvodi nove tarife pri rezervaciji putovanja, čime putnici dobijaju mogućnost da prilagode putovanje sopstvenim potrebama. Zapravo sa novim paketima White, Blue, Red i Silver tarifama putnik sam kreira svoj let kada su u pitanju dozvoljeni prtljag, fleksibilnost u vezi sa promenom datuma putovanja, kao i dodatnim uslugama koje se mogu prilagođavati. Više na ovu temu možete pročitati u našem predhodnom tekstu.

Air Serbia: 90 godina od prvog leta

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, je u februaru ove godine obeležila 90 godina od svog prvog leta. Prvobitno osnovana pod imenom „Aeroput“, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije je obavila svoj prvi let 15. februara 1928. godine  između Beograda i Zagreba.

Tog dana je dvokrilni avion „Potez 29“ nazvan „Beograd“ poleteo iz glavnog grada u smeru Hrvatske u 09:00 časova ujutru. U avionu se nalazilo petoro novinara i fotografa čiji je zadatak bio da dokumentuju ovaj istorijski događaj.

Nakon dvosatnog leta i nekoliko krugova nad Zagrebom, točkovi aviona su dotakli tlo. Zagrepčani su avionu priredili toplu dobrodošlicu, pre nego što se avion zaputio natrag za Beograd u popodnevnim časovima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava