“Calea”: Prelep nakit naše Darije Gavrić

12.12.2017

Ako ne verujete da lepota i kreativnost idu zajedno, pogledajte fantastičnu kolekciju modernog nakita “Calea” koju je naša mlada i talentovana Darija Gavrić dizajnirala sa velikom ljubavlju. I naravno poslušajte njenu zanimljivu priču!

Darija Gavrić rodom iz Travnika, nije samo jedna lepa devojka iz Beča već i dizajnerka nakita “Calea”. Ona je osim toga i  profesionalni foto model, a u svojoj karijeri se istakla plasmanom u treći krug popularnog televizijskog šoua “Austrian Next Top Model”. Na osnovu toga poznata agencija Wiener Models joj je 2010. godine ponudila ugovor.
Darija Gavrić je počela da se bavi dizajnom nakita i idejni je tvorac nakita “Calea”, originalnog  i privlačanog  dizajna, koji je već osvojio srca velikog broja kupaca oba pola.

.

 

Darija, kako je zapravo nastao tvoj nakit  Calea ?

 – Svoju prvu narukvicu sam napravila zato što nigde u prodaji nisam mogla na pronađem nakit koji bi odgovarao mojim predstavama i koji sam želela da nosim. Zatim sam je fotografisala i postavila na svoj Facebook-profil. Iz čiste radoznalosti, da vidim kakve će biti reakcije mojih prijatelja. I doživela sam nešto neverovatno, jer su mnogi poželeli baš takvu ili bar sličnu narukvicu!

 

Originalni dizajn i lepota ručno izrađenih narukvica vrlo brzo su postale tvoj biznis?

– Prodaja “Calea” nakita je usledila na osnovu velike potražnje, ali i da bih pokrila troškove izrade. Broj porudžbina je svakodnevno rastao, što me  inspirisalo da kreiram prvu kolekciju. Ubrzo je jedna agencija preuzela proizvodnju, tako da se moj nakit našao u asortimanu filijala bečke juvelirnice “Juwelier Thurzo For You” na Mariahilferstraße i u Favoritenstraße. Sve se dešavalo brzo i spontano i ja sam jednostavno iskoristila svoju životnu poslovnu šansu.

Da li je za popularnost nakita “Calea” zaslužna i tvoja lična popularnost? Kako si uklopila manekenstvo i dizajniranje nakita?
– Bar mi ne trebaju manekenke  za reklamne kampanje (smeh). Super sam uklopila oba posla i bez problema se uzajamno podržavaju. Uvek nosim svoj nakit i naravno da sam njegovo zaštitno lice. Zar to nije najlepša moguća stvar koja se mogla desiti jednoj mladoj osobi! Želela sam naravno da i muškarci nose moj nakit i tako sam osmislila interesantne komade za njih. Sve ide dobrim tokom ( smeh).

 

Nakit za svaku priliku

Brend “Calea” je svojom jedinstvenošću izazvao veliku pažnju među ljubiteljima nakita i upravo se etablira na evropskoj modnoj sceni. Kolekciju koja sadrži nakit za dame i gospodu i koja je prilagođena različitim starosnim dobima, čini posebnom upravo nakit koji odgovara kako dnevnoj eleganciji tako i večernjem glamuru.

“Calea” je svoju ovogodišnju kolekciju nakita predstavila gostima  Fashion Week-a i izazvala oduševljenje prisutnih. I mi delimo njihovo mišljenje o ovoj jedinstvenoj kolekciji i od srca je preporučujemo našim čitaocima i čitateljkama. Među raznovrsnim modelima sigurno će se naći i poklon za vas ili vaše najmilije koji vole moderan nakit i  imaju istančan ukus.  Dariji želimo veliki uspeh u daljem radu i još mnogo lepih kolekcija!

Ukoliko smo ovom  pričom pobudili vaše interesovanje za Darijin nakit, čitavu kolekciju možete pogledati na njenoj zvaničnoj internet stranici, odnosno u online prodavnici. 

 

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava