Deca iz Beča pevaju za decu u Tiršovoj klinici

05.12.2016

Univerzitetskoj dečijoj klinici Tiršovoj u Beogradu je potrebna pomoć kako bi se popravili uslovi za lečenje dece. Stoga, “Prosvjeta Austrija” organizuje humanitarni koncert “Deca pevaju za decu – pomozimo Tiršovoj” koji će se održati 10. decembra 2016. u 19 sati u Hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Beču.
Na inicijativu i uz Blagoslov Njegovog Preosveštenstva Episkopa austrijsko-švajcarskog gospodina Andreja, ovaj humanitaran koncert označava početak akcije pomoći dečijoj klinici Tiršovoj u Beogradu.
Na koncertu u Beču nastupiće popularni Mali hor Prosvjete, dečiji hor SPCO Hl. Sava i dečiji hor Zvezdice iz Leskovca.
Humanitarna akcija pod nazivom „Pomozite Tiršovoj da brinu o deci“ započeće u subotu, 10. decembra, u crkvi Rođenja Presvete Bogorodice u 16. bečkoj opštini na adresi (Neulerchenfelder Straße 47), u organizaciji SPKD “Prosvjeta”.
Koncert dečijih horova simboličnog naziva „Deca pevaju za decu" je prilika da svako od nas u Beču pokaže svoju plemenitost i velikodušnost. Ukoliko ste sprečeni da dodjete na koncert , možete donirati novac i priključiti se akciji.
Više informacija na www.prosvjeta.at
2016., Dijaspora, Beč

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava