“Roncalli”: Poznati cirkus samo još dva dana gostuje u Beču

13.10.2018

Cirkus “Roncalli” je prava atrakcija i vrhunska zabava za sve uzraste, u Beču gostuje do 14. oktobra 2018. na trgu ispred gradske skupštine Rathaus.

Roncalli više od 40 godina oduševljana milionsku publiku širom sveta  od Beča do Berlina, od Sevilje do Amsterdama, do Brisela i Kopenhagena, Luksemburga i Moskve.
“Roncalli” virtuozno spaja i pravi ravnotežu između nostalgije i modernog, a sa novim programom pod nazivom “Traumcircus” (Stern) predstaviće se na turneji  u Nemačkoj i Austriji.

Program je pun iznenađenja i emocionalnog vrhunca i po rečima gospodina Bernharda Paula, direktora i Roncalli osnivača, “magija” koa se ne propušta.

“Doživite  sjajne trenutke , poeziju i inovacije. Iskusite jedinstvenu atmosferu Roncalli cirkusa u jednom od najlepših šatora na svetu”, kaže Bernhard Paul.

Cirkus “Roncalli”, poznat po svom tradicionalnom i nostalgičnom izgledu,  gostuje u Beču do 14. oktobra 2018. godine ispred gradske kuće Rathaus.

 Posetioce očekuju mnoge atrakcije, kao što su klovnovi, akrobatika, životinje i mnoge druge stvari zbog kojih svi vole ovaj cirkus.

Za predstave poslednja dva dana u Beču  vlada veliko interesovanje, i ostao je samo mali broj ulaznica.

Više informacija i slobodne ulaznice  možete pronaći na zvaničnom sajtu cirkusa “Roncalli”.

(c) Fb Roncalli

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava