Sajam za odmor i putovanja

01.02.2024

Bečki Sajam za odmor, putovanje i aktivnosti u slobodno vreme Ferienmesse je najveći međunarodni turistički sajam u Austriji i biće otvoren 14. marta 2024.

Foto © RX Austria & Germany/Daniuel Fabbro

Zimsko vreme je pravo vreme za rezervisanje godišnjeg odmora, a posebno letnjeg. Iako u ovo doba godine mnogi najpre pomišljaju na skijanje, pripreme za sezonu putovanja 2024. godine su u punom jeku. Stoga, pravo je vreme za posetu sajama godišnjih odmora u Beču – Ferien Messe Wien.

Od 14. do 17. marta 2024. godine održava se bečki sajam godišnjih odmora Ferien-Messe. Više 800 izlagača iz 90 zemalja sveta predstaviće najnovije trendove u oblasti godišnjih odmora, putovanja i aktivnosti u slobodno vreme. Sajam odmora u Beču je kao propratne atrakcije najavio mnoge nagradne igre koje će dočarati mnogobrojne turističke destinacije.

U  halama bečkog sajma predstaviće se destinacije iz Evrope kao i širom sveta. Pored turističkih destinacija iz celog sveta posetiocima će biti ponuđen i veliki broj domaćih, austrijskih odredišta. Jedna hala sajma biće posvećena odmoru u Austriji, gde će se predstaviti sve austrijske pokrajine, kao i turističke atrakcije za porodice u Beču i okolini.

U ostalim halama bečkog sajma se istovremeno održava i Sajam enterijera i Sajam nekretnina („Wohnen & Interieur“ und die „Wiener Immobilien Messe“).

Ferien-Messe Wien
Kad: 14. do 17. mart 2024. od 10:00h do 18:00 h, nedelja od 10:00 -17:00

Gde:
Reed Messe Wien GmbH
Messeplatz 1
1020 Wien
Messe Wien, Messeplatz 1 (Eingang A), 1020 Wien

Dnevna ulaznica košta od 12 €.

 

 

NOVO U AUSTRIJI! Onlajn knjižara! Više od 40.000 naslova na srpskom jeziku! Kliknite na baner ispod i uplovite u carstvo knjiga!

 

PROČITAJTE  NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Fijaker u Beču: Došlo je vreme za vožnju u električnom fijakeru

Spoj luksuza i prirode: Glampovanje je sve popularnije među turistima

Bečka atrakcija: Bečka kanalizacija i film “Treći čovek”

Aplikacija za putovanje: Korisne informacije i pomoć u slučaju nužde

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava