Šon Mendez: Koncert u Beču

25.09.2021

Šon Piter Raul Mendes kanadski pevač, tekstopisac i model održaće koncert u Beču u sklopu svoje velike svetske turnrneje.

Foto (c) © 2021 Barracuda Music GmbH, All rights reserved

Svetski poznati i nagrađivani muzičar Šon Mendez, koji je nominovan i za nagradu Gremi, najavio je svoju turneju „Wonder: The World Tour“ za 2022. godinu. Turneja će obuhvatati 64 nastupa u Severnoj Americi, Evropi i Velikoj Britaniji.

Najava turneje je usledila nakon objave njegovog novog albuma pod nazivom „Wonder“ koji se nalazi na prvom mestu američke top liste „Billboard Top 200“. Time je Šon Mendez postao jedan od tri muška umetnika koji su imali četiri albuma na prvom mestu ove top liste sa svega 22 godine. Tokom turneje u Evropi i Velikoj Britaniji njegov specijalni gost će biti muzičarka King Princes.

U okviru turneje Šon Mendez će održati koncert u Beču 28. marta 2022. godine u dvorani Viner Štathale (Wiener Stadthalle).

Onlajn prodaja karata za ovaj koncert počinje 7. oktobra u deset časova, dok će regularne karte biti dostupne od 8. oktobra takođe u deset časova.

Karte se mogu kupiti na sledećim internet stranicama:

https://www.oeticket.com/

https://www.stadthalle.com/

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava