Učenje vožnje bicikla za decu u Beču

10.05.2023

Svi zainteresovani roditelji čija deca još nisu savladala tehniku vožnje bicikla mogu da dođu do biciklističkog poligona Radübungsplatz Naschmarkt gde se vikendom odvija otvoren trening za dečake i devojčice koji žele da nauče da voze bicikl. 

Foto: Facebook @ Fahrrad Wien_Christian Fürthner

Agencija za mobilnost Beča (Mobilitätsagentur Wien) nudi otvoren trening  za dečake i devojčice koji žele da nauče da voze bicikl.

Treninzi su besplatni i održavaju se svake subote i nedelje  na  Našmarktu (Radübungsplatz Naschmarkt) na adresi Rechte Wienzeile 51-57, 1060 Wien.

Na velikom poligonu za vožnju bicikla na površini od 500 m² odvijaju se praktične vežbe za učenje vožnje bicikla na dobro obezbeđenom terenu i uz nadgledanje obučenih trenera.

Tokom boravka, deca uzrasta od 3 do 12 godina dobijaju podršku u poboljšanju motoričkih veština i pripremaju se za vožnju biciklom u uličnom prostoru na zabavan način.

Otvorena obuka se može pohađati bez prethodne prijave. Učešće je besplatno, kao i iznajmljivanje bicikala i kaciga.

Između aprila i novembra, otvoreni treninzi se uvek održavaju subotom ili nedeljom i u biciklističkom parku Kaisermuhlen, i biciklističkom igralištu Seestadt. Biciklistički treneri su na licu mesta i podržavaju decu u vežbanju. Dostupni su besplatni iznajmljivanje bicikala i kaciga.

Aktuelne termine pogledajte na linku https://www.fahrradwien.at

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Biciklom po Beču: Besplatna aplikacija za lakšu vožnju i snalaženje

Biciklisti u Beču i skretanje udesno na crvenom svetlu za vozače

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava