Brod iz Beča do Bratislave: Twin City Liner i popusti za porodice

15.08.2019

Brod iz Beča do Bratislave, tj. brzi hidrogliseri Twin City Liner uskoro organizuju „Porodične nedelje“ , sa promotivnim cenama za porodice, što putovanje novom linijom čini još jeftinijom.

(c) Facebook @twincityliner

Između Beča i Bratislave saobraćaju se brzi hidrogliseri, nazvani Twin City Liner.

U martu ove  godine su u pogon pušteni novi hidrogliseri sa 250 mesta, koji  sa svim  modernim sadržajima pružaju ugodnu plovidbu, koja iz Beča do Bratislave i obrnuto traje oko 70 minuta. Na obe palube postoje stanice za punjenje elektronskih uređaja kao i ViFi internet. Ponuda hrane i pića je proširena, a pojedini specijaliteti se mogu naručiti već pri rezervaciji karata putem interneta.

Putovanje počinje u samom centru Beča, u blizini trga Schwedenplatz sa Dunav kanalu  i jedna je od omiljenih bečkih atrakcija, kako za Bečlije tako i za turiste.

Brod Twin City Liner plovi redovno i do tri puta dnevno između Beča i Bratislave i idelan je da pojedinci, ali i porodice sa decom provedu na jednodnevnom izletu u Bratislavi. Brod tj. hidrogliser Twin City Liner  povezuje centar grada Beča sa starim gradom Bratislave.

Bratislava je sladak mali grad koji možete laganim tempom obići relativno brzo. S obzirom na veličinu Starog grada, sve atrakcije su jako blizu jedna druge, tako da nećete morati da koristite gradski prevoz.

Ne bi trebalo propustiti priliku za probanje nekih slovačkih specijaliteta, kao što su razne čorbe, testenine i knedle. Restorani u Starom gradu su vrlo pristupačni, pa tako kompletna večera (obrok, salata, piće) za jednu osobu obično košta manje od deset evra.

 

Ušteda na „porodičnim nedeljama“

Od 19. do 23. avgusta i od 30. septembra do 27. oktobra 2019. godine organizovana je posebna akcija za porodice sa decom pod nazivom „Porodične nedelje“. Tokom ovih promotivnih perioda, do dvoje dece ( do 18 godina) putuju besplatno u pratnji odrasle osobe.

Kako bi mali putnici ovo putovanje brodom sačuvali u još lepšem sećanju, za svu decu na brodu organizovan je mali “paket dobrodošlice”.

Porodične nedelje mogu se rezervisati isključivo putem telefonske linije za rezervaciju 01 904 88 80.

Informacija o redu vožnje i kartama, kao i popustima možete pročitati na zvaničnoj internet stranici Twin City Liner.

 

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Izlet: Iz Beča brodom do Nacionalnog parka Donau-Auen

Intresantan izlet: Obilazak glavne zgrade Univerziteta u Beču

Aerodrom Morаvа: Srbija dobila još jedan međunarodni aerodrom

Kladovo: Srpskom gradu dodeljen status “Biser-Dunava”

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava