Grupa “Hurricane” objavila novu pesmu “Folir’o” (VIDEO SPOT)

20.08.2020

Devojke iz grupe Hurricane su danas objavile singl Folir’o, koji su najavile pre nekoliko nedelja, a od koga će svi prihodi ići u humanitarne svrhe.

(c) Printscreen You Tube

Prezgodne članice ženske grupe “Hurricane” nedavno su objavile novu pesmu “Folir’o”, koja je za samo nekoliko dana zauzela prvo mesto u trendingu.

U pitanju je singl koji potpisuju Ognjen Amidžić i Marko Kon, a ovo je ujedno i mali muzički izlet za grupu jer se radi o jedno malom drugačijem muzičkom pravacu nego što se očekuje od grupe “Hurricane”. Sa samo nekoliko dana pesma je postala hit, a predledi na You Tubi govore da se svidela publici.

„Prihvatile smo pesmu kao jednu vrstu eksperimenta pošto je malo drugačiji muzički pravac ali svakako u ovo vreme želimo da naše fanove obradujemo novim singlom i napravimo izlet u nešto što do sada nismo radili“, kažu članice benda.

Devojke iz grupe “Hurricane” napominju takođe da će prihod i od ove pesme otići u humanitarne svrhe, u fond Novak Đoković.

U protekle dve godine članice grupe “Hurricane” su svojom pojavom i pesmama zadobile internacionalnu pažnju. Njihove pesme emituje preko 100 svetskih radio stanica.  Posle niza hitova koje su objavile na engleskom jeziku i uspeha na stranom tržištu, za domaću publiku su snimile pesme Avantura,  Favorito i Brzi prsti  koje je vrlo brzo postale poznate u celom regionu.

Glavni vokal grupe  „Hurricane“ je Sanja Vučić koja je Srbiju već predstavljala na Eurosongu 2016. godine s bendom ZAA.

Druge dve devojke su Ivana Nikolić poznata je u svetu modernog plesa i muzike. Sarađivala je s Jala Bratom na pesmi ”Mlada i luda”. Treća devojka je Ksenija Knežević koja  dolazi iz muzičke porodice, i ćerka je  popularnog pevača  Kneza. Još kao devojčica je učestvovala na  raznim dečjim festivalima, a iza nje je i nastup na Beoviziji na kojoj se prvi put predstavila kao srednjoškolka s pesmom Magija. Nastupala je s grupom Sevdah Baby.

“Hurricane” su trebale da predstavljuju Srbiju na Eurosongu 2020 u Roterdamu, ali je takmičenje otkazano zbog korona virusa.

 

VIDEO spot za pesmu “Folir’o”

U simpatičnom spotu, devojke provokativno jedu voće, ali i nose srpske narodne nošnje, s obzirom da su neki od delova pesme u etno fazonu.

Obiluje raznim žanrovima, od popa do etna, zbog čega će vam odmah ući u uho.

Specijalnu ulogu u spotu ima „Baća iz Južnog vetra“ odnosno glumac Miodrag Radonjić.

Pogledajte spot Hurricane – Folir’o.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava