Kupališta za pse u Beču : Posebne zone za kupanje kućnih ljubimaca

05.08.2018

Kupališta za pse u Beču: Visoke temperature u letnjim mesecima zahtevaju raspađenje ne samo kod ljudi već i kod životinja. Gde se možete kupati sa svojim psom u Beču, pročitajte ovde.

U Beču je izgrađeno oko 176 zona za pse u kojima oni mogu, pušteni sa kaiša i bez korpe, šetati, trčati i igrati se sa svojim vlasnicama. Predviđeno je po 21 kvadratni metar po psu. Za vreme vrućih letnjih dana, u Beču su  na raspolaganju su nekoliko kupališta za pse.

Za sve vlasnike pasa u Beču postoje  mogućnost da na kupanje odu zajedno sa kućnim ljubimcima.

Jedna od plaža za pse „Hundestrand Nord“ se nalazi na poznatom bečkom ostrvu Donauinsel između mostova Floridsdorfer Brücke i Nordbrücke i to na 15-om kilometru ostrva.

Plaža za kućne ljubimce „Hundestrand Süd“ nalazi se na levoj obali Dunava između Stadlauer Ostbahnbrücke i Praterbrücke. Plaže sa dodatnim specijalnim zonama za pse obeležene su tablama koje označavaju početak i kraj zone za pse.

I  u središtu grada Beča vaš kućni ljubimac može da se rashladi u hladnoj vodi. Prater Heustadlwasser je veoma popularno mesto koje vlasnici pasa rado posećuju. U neposrednoj blizini nalazi se i malo jezero  Rosenwasser, u kojem je dozvoljeno kupanje za pse.

U 10. bečkom okrugu na Wienerbergteich nalazi se posebna zona i kupalište za pse

Više o bazenima i kupalištima u Beču možete pročitati na zvaničnom sajtu grada Beča.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Novo u Beču: Otvoreno prvo zajedničko groblje za ljude i životinje

Povećana kontrola vlasnika pasa u Beču

„TierQuarTier“: Sigurna kuća za životinje u Beču

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava