Nova sezona na Kopa plaži u Beču

26.05.2023

Bečlije imaju privilegiju jer imaju mogućnost besplatnog odmora na takozvanoj CopaBeach u srcu Beča.

Foto © MA45_Christian Fürthner

Dolaskom toplih dana znači i početak sezone kupanja na Kopa plaži u Beču, poznatijom kao CopaBeach.

Grad je proteklih godina radio na preuređenju površine od četiri hektara na obali Dunava i nove atrakcije privlače još više posetilaca u ovaj inače Bečlijama omiljeni deo grada.

Građanima su na raspolaganju zelene površine, peščane plaže sa ležaljkama i suncobranima, restorani i različite sportske i rekreativne aktivnosti kao što su stene za penjanje, joga, park za skejtere, iznajmljivanje bicikala, električnih trotineta, kanua za decu i sup daski. Do plaže se stiže vrlo lako gradskim prevozom iz centra grada i sa biciklom.

Pored Kopa plaže Bečlije mogu da provode slobodno vreme na više uređenih kupališta na Dunavu i da biraju između porodičnih, nudističkih i plaža na kojima su dozvoljeni psi. Neke su peščane, a neke šljunkovite sa travnjacima za ležanje i dokovima za skakanje u vodu.

Za stanovnike Beča i turiste, Dunav je sa svojim Dunavskim ostrvom, omiljeno mesto da se provede lep dan u društvu porodice i prijatelja.

CopaBeach Facebook

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Copa Cagrana: Bečlije će ovog leta uživati na plaži pod palmama!

Kupališta za pse u Beču : Posebne zone za kupanje kućnih ljubimaca

Kupališta u Beču: Dva nova bazena za najmlađe Bečlije

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava