Aerodrom u Beču prtljag putnika preuzima unapred

17.04.2023

Aerodrom u Beču ima novi servis zahvaljujući kome putnici sada mogu još opuštenije započeti svoje putovanje ili zasluženi odmor.

Foto: pixabay

Putnici avio-kompanije Austrian Airlines na aerodromu u Beču više ne moraju brinuti o prtljagu pre leta. Kofere, sportsku opremu, dečja kolica sada mogu predati dan ranije, na unapred dogovorenom mestu. To može biti adresa stanovanja, radno mesto ili hotel.

Prtljag se po preuzimanju automatski čekira za željeni let i preuzima na krajnjoj destinaciji. Njegovo kretanje moguće je pratiti od momenta preuzimanja sa željene adrese do aviona.

Usluga preuzimanja je besplatna za prvih 200 putnika do 3. maja ove godine, nakon čega će se plaćati 26 eura ili više, zavisno od njegove količine a i mesta prikupljanja.

Zahvaljujući ovoj usluzi putnici sada mogu još opuštenije započeti svoje putovanje ili zasluženi odmor. U planu je i proširenje ove usluge pred početak letnje sezone. Prikupljeni prtljag će se moći prijaviti i putem stanice brzog gradskog voza City Airport Train (CAT). Putnici s CAT kartama mogu koristiti prijavu na let na železničkoj stanici Wien Mitte. Ovim vozom se sa železničke stanice do aerodroma stiže za 16 minuta.

Uslugu preuzimanja prtljaga u glavnom gradu Austrije nudi britanska kompanija Airports Technologies LTD sa sedištem u Welsu koja pruža tehnološku platformu za inteligentna rešenja avionskog prtljaga http://www.airportr.com/en/austrianairlines/.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Putovanje avionom u budućnosti: Bez dodira kofera i lice putnika kao karta

Vienna City Card: Beč ima karticu za turiste sa brojnim pogodnostima

Beč-Niš: Nova avio linija, karte već od 19€

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava