BeSt³: Sajam obrazovanja od 7. do 10. marta u Wiener Stadthalle

12.02.2024

Sajam obrazovanja BeSt³ je savršena prilika za sve đake osnovnih i srednjih škola, studente i roditelje da se bolje informišu o programima kako domaćih, tako i inostranih fakulteta i univerziteta.

(c) BeSt3

Sajam zanimanja, studiranja i  obrazovanja pod nazivom BeSt³ se održava svake godine početkom marta u Beču. Ove godine traje od 7. do 10. marta 2024. godine i održava se u bečkoj gradskoj hali Wiener Stadthalle.

Organizatori najvećeg sajma obrazovanja u Austriji su Savezno ministarstvo obrazovanja, nauke i istraživanja i Zavod za zapošljavanje.

Na sajmu BeSt³  učestvuje oko 350 izlagača, od kojih je oko 40 iz inostranstva. Izlagači su  univerziteti, koledži, fakulteti primenjenih nauka, akademije, privatne obrazovne ustanove, jezičke škole i kompanije koje pružaju informacije o poslovima i programima obuke na poslu. Ovaj sajam u vreme  četiri dana održavanja poseti oko 75.000 posetilaca.

Sajam obrazovanja – BeSt³  je idealna prilika gde đaci završnih razreda osnovnih i srednjih škola, studenti, mladi i roditelji, imaju priliku da se upoznaju sa studijskim programima velikog broja univerziteta, fakulteta, viših škola, kako državnih tako i privatnih.

Svake godine u Austriji više od 40.000 učenika završava razne škole i žele da se usavršavaju dalje ali se suačavaju sa velikim izazovom i kako i gde nastaviti dalje školovanje i kojim tokom će ići njihova profesionalna karijere.  Sajam BeSt³ sebe vidi upravo kao prvu tačku kontakta za one koji traže savet i jer ovo mesto predstavlja razmenu informacija za opšta i posebna pitanja o radu, studijama i daljem školovanju.

Pozivamo i roditelje da posete sajam BeSt³ sa decom, podrže ih i pomognu da donesu pravu, najvažniju odluku, a to je upis u srednju školu, na fakultet ili odabir zanimanja kojim će se baviti u budućnosti.

Mesto održavanja sajma: Wiener Stadthalle – Halle D
Roland-Rainer-Platz 1, 1150 Wien

Sajam traje od 7. do 10. marta 2024. (četvrtak do nedelje od 09:00-18:oo sati, nedelja od 09:00-17:00 časova sati).

Ulaz na sajam BeSt³  je besplatan.

Detaljnije informacije možete pročitati na zvaničnoj internet stranici sajma BeSt³ . 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

NOVO U AUSTRIJI! Onlajn knjižara! Više od 40.000 naslova na srpskom jeziku! Kliknite na baner ispod i uplovite u carstvo knjiga!

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Beč: Besplatna pomoć u učenju – “Förderung 2.0“

Zanimanja u gradskoj upravi: Grad Beč obrazuje učenike u privredi

Novo ograničenje za studente u Austriji

 

Mladi moraju da se obrazuju do 18 godina!

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava