Sand in the City: Peščana plaža u centru Beča

13.08.2019

Gastronomija, pesak, palme, muzika, odbojka na pesku i još mnogo toga možete doživeti ako posetite Bečku peščanu plažu - "Sand in the city".

(c) SandintheCity

Sand in the City (“Sandinthecity”) je već dugi niz godina sastavni deo bečke letnje scene događanja. Takozvani klub na “peščanoj plaži u centru grada” govori dovoljno o sebi.

Klub Sand in the City, postavlja se svake godine na mesto poznatog bečkog klizališta  i smešten je u centru Beča, u neposrednoj blizini Gradskog parka (Stadtpark). Nudi veliki izbor aktivnosti: od  gastronomije, preko zabave i muzike, pa sve do sportskih  aktivnosti.

Klub poseduje teren za odbojku na pesku, a čest je domaćin i poznatim di-džejevima. Na ovom mestu možete osetiti čari leta u  Beču, prepustite se uživanju i zaboraviti na svakodnevne brige i probleme. I naravno  s nogama u pesku, jer je ceo plato prekriven finim kvarcnim peskom.

Najveći bečki klub na “peščanoj plaži” radi do 31. avgusta 2019. godine, a radno vreme je od 14:00 do 00:00 časova (radnim danima i vikendom).

Ovo  je omiljena letnja lokacija Bečlija jer nudi izvrstan program i zabavu, uz veliki izbor koktela, hrane i mogućnost bavljenja sporta.

Gastro plaža i sport

Kako se sve ne bi svelo na koktele i kulinarske užitke i opuštanje uz muziku, zaslužna su dva vrhunski opremljena terena za odbojku na pesku, sa mrežnim sistemima Funtec (beskonačno podesiva visina) i kvarcni pesak gde svi zainteresovani mogu igrati preko celog dana i do kasno u noć.

(c) Fb Sandinthecity

Tereni  za odbojku se mogu rezervisati isključivo on-lajn, raspoloživi termini su  17:00-19:00, 19:00-21:00  ili 21:00-23:00 časova. Cena po satu je  26€, a plaćanje se vrši na licu mesta! U cenu je uključeno korišćenje garderobe, tuša i sanitarnih čvorova.

(c) Fb SandintheCity – TIRZA

Deca su naravno dobrodošla u “Sand in the city” u pratnji roditelja ili pratioca i mogu se igrati u pesku. Nažalost, psi ne smeju da se pridruže!

Klub je poznat i na internacionalnoj sceni. Turistički magazin “Bethere” i američki TV kanal CNN su “Bečku peščanu plažu” 2013. godine, proglasili kao jednu od  najboljih,  među  10 evropskih gradskih klubova u ovom stilu.

Adresa: Lothringerstraße 22, 1030 Wien
Radno vreme: od 14:00 do 24:00

Zvanična internet stranica

  • Besplatan ulaz
  • Površina 6000 m²
  • 850 sedećih mesta
  • dva profesinalna terena za odbojku
  • 13 barova sa hranom i pićem
  • gostovanje poznatih lokalnih di-džejeva

Ko želi sličan ugođaj za odmor i opuštanje u Beču, ali na vodi, preporučujemo Dunavski kanal i čuvenu bečku plažu CopaBeach.

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Bazeni u Beču: Sezona kupanja na letnjim bazenima i brojne aktivnosti

Sport i na groblju: Nove staze za trčanje na Centralnom groblju u Beču

Bečka izletišta: Javnim gradskim prevozom u prirodu

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava