GAME CITY: Najnovije igrice na sajmu u Beču

18.10.2019

Game City je događaj za sve uzraste i trodnevni sajam kompjuterskih igrica, koji se održava već dugi niz godina u bečkoj gradskoj kući Rathaus.

Andreas Tischler / GAME CITY

Kompjuterske igrice imaju veliku popularnost, a Grad Beč je već po 13 put domaćin najvećeg sajma kompjuterskih igrica u Austriji.

U petak, 18. oktobra 2019. godine počinje trodnevni sajam kompjuterskih igrica, pod imenom “Game City 2019”. U bečkoj gradskoj kući Rathaus, na površini od 5.000 m2 predstaviće se najveći proizvođači igrica i konzola, kao što su Sony, Microsoft, Nintendo, kao i manji, nezavisni kreatori igrica. Svi posetioci će moći da isprobaju najnovije igrice i konzole.

“Game City” je događaj za sve uzraste. Deca od 4 godine će uživati u posebnoj “wienXtra-Kinderzone”, dok njihovi roditelji takođe mogu igrati video igrice.

Za mlade od 16 i 18 godina potrebna je specijalna narukvica sa kojom mogu posećivati zone sa igricama 16 plus i 18 plus, koje su predviđene i dozvoljene za njihov uzrast.

Potrebno je poneti dokumenat ili školsku knjižicu, kako bi dokazali svoje godine, a ulaz je potpuno besplatan za sve posetioce.

“Game City 2014” počinje u petak, 18. oktobra, u 9:00 časova, a zatvara se u nedelju, 20. oktobra, u 19:00 časova.

Izložbeni prostor će biti na Rathausplatz-u, kao i u samom Rathaus-u. Za više informacija posetite zvaničnu Internet stranicu ovog događaja Game City.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Fudbaleri Rapida sa decom sade novu šumu u Beču

Teslin transformator koji svira u Tehničkom muzeju u Beču

Besplatno pravno savetovalište u Beču za omladinu od 13 do 26 godina

Alice fairytale: Alisina bajka je nova atrakcija za decu u Beču

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava