LEBENSLUST: Sajam za seniore u Beču

27.02.2020

LEBENSLUST je poznati sajam za starije generacije koje žive u Beču i koje žele da budu aktivni u brojnim životnim sferama.

(c) Lebenslust

Bečki jedinstveni sajam za seniore LEBENSLUST  održava se dva puta godišnje, u proleće i jesen, i to je  mesto okupljanja aktivnih starijih osoba koje žele da se druže i saznaju nešto novo.

Prolećno izdanje sajma za seniore LEBENSLUST održaće se od 11. do 14. marta 2020. godine na bečkom sajmu  Messe Wien Halle A.

Oko 200 izlagača predstaviće svoje proizvode i usluge iz brojnih oblasti, a posetioci mogu dobiti  informacije o nezi i zdravlju, hrani, modi, putovanjima, kulturi, zakonskim i socijalnim pitanjima, pa čak i o daljem obrazovanju, sportu, kondiciji i slično.

Osim izlagača na sajmu će se održati više od 120 različitih programskih sadržaja kao što su radionice, stručna predavanja, modne revije i  zabavni program sa poznatim ličnostima

Ulaz na sajam LEBENSLUST je besplatan, a dolazak na sajam je veoma pristupačan direktnom vezom metro linijom U2 (stanica Messe-Prater).

Bečki sajam za seniore  je najveći događaj ove vrste u Evropi. Prošle godine posetioci su bili više nego oduševljeni sajmom, tako da se i ove godine očekuje veliki broj posetilaca.

Sajam za seniore u Beču

Datum: 11. do 14. marta 2020.

Radno vreme: svakodnevno od 9:00 do 17:00 časova

Lokacija: Messe Wien Hall A

U2 stanica: Messe-Prater

Ulaz: besplatan

Poslednjih godina  istaknute ličnosti i zvezde sa filma i televizije su podržali sajam i zabavljali i družili se sa posetiocima,  kao što su Marika Lichter, Jazz-Gitti, Alfons Haider, Hademar Bankhofer, Adi Hirschal, Gerhard Pichovetz, Die Stoakogler, Stefanie, Oliver Haidt i drugi.

Kliknite ovde za program Sajam za seniore.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

NOVO U AUSTRIJI! Onlajn knjižara! Više od 40.000 naslova na srpskom jeziku! Kliknite na baner ispod i uplovite u carstvo knjiga!

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Povećanje penzija za 2020. godinu neće biti isto za sve penzionere

 

Austrija: Veći finansijski troškovi za negu starijih i obolelih osoba

Naše zdravlje: Projekat za lepši i kvalitetniji život u Beču

Biti ili ne biti: Povećanje zakonske granice za starosnu penziju

Nova terapija u Beču protiv bolova u vratu, leđima ili krstima

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava