Modni događaj: Žurka na kojoj možete „razmeniti” odeću

04.07.2019

Umesto da kupujete novu odeću, možete razmeniti odeću, obuću ili neki modni detalj i to na jedinstvenoj žurci u Bezirksmuseum u 15. bečkom okrugu.

Modni događaj tj. žurka „Razmena odeće“ održaće se u nedelju 14. jula 2019. godine u Bezirksmuseum Rudolfsheim-Fünfhaus, na adresi Rosinagasse 4 u 15. bečkom becirku.

Ovo je prilika da svojoj odeći, koju iz bilo kojih razloga više ne nosite, date joj drugu šansu da pronađu novog vlasnika. Ujedno svoj garderober možete “osvežiti” sa potpuno novim modnim odevnim predmetima, i to u vidu besplatne zamene.

Na modnoj manifestaciji “Razmena odeće“ žurka (Kleidertausch-Party) biće dostupne sve vrste garderobe za muškarce i žene, od haljina, sukanja, bluza, košulja, pantalona, odela, džempera, ali i obuće i nakita.

Razmena garderobe ograničena na 5 modnih komada po osobi, a odeća koja nije razmenjena ili je preostala biće donirana u dobrotvorne svrhe.

Za učešće u veganskom bifeu, koji je planiran, možete doneti voće, povrće, supe i mnoga druga veganska jela.

Učešće na modnom događaju Kleidertausch-Party je besplatno.

 Više informacija o događaju možete dobiti na Facebook događaju Razmena odeće“ žurka – Kleidertausch-Party. 

Registrovati se možete putem broja telefona  0664/249 54 17

Datum: 14. jul 2019. od 11:00 do 17:00 časova
Vreme: 11:00 – 17:00 časova

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava