BeSt³: Sajam obrazovanja od 7. do 10. marta u Wiener Stadthalle

04. mar 2019 u 06:05

Sajam obrazovanja BeSt³ je savršena prilika za sve đake osnovnih i srednjih škola, studente i roditelje da se bolje informišu o programima kako domaćih, tako i inostranih fakulteta i univerziteta.

Sajam zanimanja, studiranja i  obrazovanja pod nazivom BeSt³ se održava svake godine početkom marta u Beču. Ove godine  traje od 7. do 10. marta 2019. i održava se u bečkoj gradskoj hali Wiener Stadthalle.

Organizatori najvećeg sajma obrazovanja u Austriji su Savezno ministarstvo obrazovanja, nauke i istraživanja i Zavod za zapošljavanje.

Na sajmu BeSt³  učestvuje oko 350 izlagača, od kojih je oko 40 iz inostranstva. Izlagači su  univerziteti, koledži, fakulteti primenjenih nauka, akademije, privatne obrazovne ustanove, jezičke škole i kompanije koje pružaju informacije o poslovima i programima obuke na poslu. Ovaj sajam u vreme  četiri dana održavanja poseti oko 75.000 posetilaca.

BeSt³  je idealna prilika gde đaci završnih razreda osnovnih i srednjih škola, studenti, mladi i roditelji, imaju priliku da se upoznaju sa studijskim programima velikog broja univerziteta, fakulteta, viših škola, kako državnih tako i privatnih.

Pozivamo i roditelje da posete sajam BeSt³ sa decom, podrže ih i pomognu da donesu pravu, najvažniju odluku, a to je upis u srednju školu, na fakultet ili odabir zanimanja kojim će se baviti u budućnosti.

Mesto održavanja sajma: Wiener Stadthalle – Halle D
Roland-Rainer-Platz 1, 1150 Wien

Sajam traje od 7. do 10. marta 2019. (četvrtak do subote od 9-18 sati, nedelja od 9-17 sati) . Ulaz je besplatan.

Detaljnije informacije možete pročitati na zvaničnoj internet stranici sajma. 

 PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Novo ograničenje za studente u Austriji
Mladi moraju da se obrazuju do 18 godina!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava