Bečko pozorište IL’IN: Premijera nove predstave “Devojka sa šavom na čarapi”

05.02.2020

Bečko pozorište IL’IN, nakon izuzetno uspešne predstave “Ljubavna rapsodija”, najavljuje novu predstavu, komediju - “Devojka sa šavom na čarapi”.

Bečko pozorište IL’IN, nakon izuzetno uspešne predstave “Ljubavna rapsodija” koju je odgledalo više hiljada ljudi, nakon kratke pauze najavljuje novu predstavu “Devojka sa šavom na čarapi”, u režiji Perice Ilina.

“Devojka sa šavom na čarapi” je urnebesna komedija koja govori o devojci koja čeka poziv za Hollywood. Istovremeno radeći u jednoj firmi kao sekretarica, zajedno sa svojom koleginicom prolazi kroz razne situacije, primajući ljude u kancelariji na razgovor za posao šefa. Tada počinje nova borba, pa gledalac postaje talac njihovog komičnog nadmetanja. Sve je protkano pitkim humorom (bez ijedne psovke ili grube reči), pesmom i igrom.

Pozorišna predstava “Devojka sa šavom na čarapi” biće izvedena u subotu 15. Februara sa početkom u 19:30 časova u pozorištu Ateliertheater, na adresi Burggasse 71, 1070 Wien.

Kulturno udruženje “Mali” i pozorište “IL’IN” postoji već dve godine i sa svakom novom sezonom donosi nam nove predstave sa puno komičnog sadržaja, koje publika željno iščekuje i pozdravlja najburnijim aplauzom.

Direktor Perica Ilin i Snežana-Ana Matić su ličnim sredstvima pripremili sve što je potrebno za realizaciju predstave, kako bi ona u što kraćem roku bila prikazana publici.

Pozorišnu družinu IL’IN čine glumci amateri sa prostora cele bivše Jugoslavije, što je svim članovima, kao i direktorima, kako ističu, posebno drago.

Osim Perice Ilina, koji je tekstopisac i režiser, na bini će se naći i Snežana-Anna Matić, Emina Čengić, Zehra Zulović, Snežana Kalaba, Marija Verpoort, Violeta Lindner, Dragana Jovanović, Salih Jašarević, Alexander Rajin, Marjan Makedonski, Svetislav Milutinović i Christian Lindner.

Ulaznice za predstavu “Devojka sa šavom na čarapi”  se mogu rezervisati  putem broja telefona 0676 703 80 65  ili se mogu kupiti 15. februara na blagajni Aleliertheatra od 18:30 časova, po ceni od je 13 evra. Zvanična fb stranica pozorišta Il’IN 

Prošle godine, bečko pozorište IL’IN je  imalo veoma uspešnu pozorišnu predstavu „Ljubavna rapsodija“, koja je do suza nasmejala bečku publiku.

Foto: RO LI

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – Naslovna stranica  OVDE

 

NOVO U AUSTRIJI! Onlajn knjižara! Više od 40.000 naslova na srpskom jeziku! Kliknite na baner ispod i uplovite u carstvo knjiga!

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

Time Travel Vienna: Nezaboravan doživljaj u Beču i putovanje kroz vreme

Bečka atrakcija: Bečka kanalizacija i film “Treći čovek”

Vienna City Card: Beč ima karticu za turiste sa brojnim pogodnostima

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava