Letnja škola u Beču: Besplatno podučavanje tokom raspusta

18. juna 2019 u 03:47

"Letnja škola" (Summer School) u Beču pruža priliku đacima da besplatno utvrde znanje i poprave ocene i da bez problema nastave školovanje.

Za đake u Beču letnji raspust počinje uskoro, ali neki od njih moraju da uče tokom leta zbog lošijih ocena. Za đake i njihove roditelje idealna prilika za podršku za učenje je besplatno podučavanje u „Letnjoj školi“ (Summer School) u Beču.
„Letnja škola“ (Summer School) je projekat grada Beča, u saradnji sa brojnim institucijama, a pomaže deci da obnove i nauče gradivo i poprave negativnu ocenu iz nekoliko predmeta.

„Letnja škola“ (Summer School) je namenjena učenicima koji imaju dovoljan, nedovoljan ili neocenjen semestarski certifikat u predmetima kao što su  nemački, matematika i engleski jezik. Letnja (dopunska) škola traje dve do  maksimalno četiri nedelje i održava se na šest lokacija u Beču, u periodu od 8. jula do 16. avgusta 2019. godine.

Učenici od petog do osmog razreda, učenici  politehničke škole ili deca koja su nedavno naselila u Austriju mogu učestvovati u dopunskoj „Letnjoj školi“ (Summer School).

Rok za prijavu je dve nedelje pre početka časova, a na upis obavezno poneti aktuelno svedočanstvo.

Više o lokacijama i prijave učenika se može izvršiti i on lajn na linku ovde. 

 

Letnji kampovi u Beču za čuvanje dece

Pored besplatne dopunske nastave i ove godine Grad Beč ima mesta za 6.000 dece od 7 do 14 godina u letnjim gradskim kampovima koji traju od 1. jula do 30. avgusta 2019. godine. Dok njihovi roditelji rade , deca su zbrinuta od 8:00 do 17:00 časova, po veoma povoljnoj ceni uključujući i ručak.

Cena za letnji kamp u Beču je 50 evra nedeljno, što porodicama omogućava mnogo lakše planiranje leta, i organizaciono i finansijski. Za drugo ili treće dete troškovi iznose po 25 eura, a porodice koje imaju i četvrto dete , za njega, letnji kamp grada Beča je besplatan.
Letnji gradski kampovi omogućavaju svim bečkim porodicama da organizuju ekonomičan, raznovrstan i edukativni program za odmor. Sve detalje možete pročitati na zvaničnoj stranici Letnji gradski kamp Grada Beča. 

Letnji kampovi u Beču za čuvanje dece na raspustu

Ekonomska škola u Beču koja nudi bosanski, hrvatski i srpski kao drugi strani jezik

Austrija: Nova pravila za đake, roditelje i nastavnike

VHS sommercard: Letnji kursevi upola cene

Škole u Beču: Novi projekat pod nazivom „Respekt: Zajedno jači“ 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava