Zabava za decu za vreme uskršnjih praznika

10. apr 2017 u 12:05

Grad Beč se pobrinuo da i onoj deci, koja nisu otišla na odmor , ne bude dosadno u njihovom gradu za vreme uskršnjih praznika. Njima se nude brojne mogućnosti na manifestaciji "wienXtra- ferienspiel" gde se mogu baviti sportom, upoznati prirodu, posetiti brojne kulturne lokacije i manifestacije ili da se jednostavno igraju jedni sa drugima.

Program wienXtra-osterferienspiel je zamišljen tako da bude zanimljiv za decu uzrasta od 6 do 13 godina starosti i nudi brojne avanture za najmlađe Bečlije koja svoje slobodno vreme provode u Beču. Da li je u pitanju sport, kultura, priroda ili kreativnost ‐ u toku raspusta, Beč se pretvara u jedan džinovski dečiji raj za igru.
U mnogim sportskim halama i halama za zabavu mogu igrati mali fudbal ili druge igre sa loptom, ali i skakati, jurcati, vežbati planinarenje na zidovima za penjanje, ili se jednostavno igrati i zabavljati.
Naravno da će se organizovati i tradicionalna potraga za uskršnjim jajima.
wienXtra‐dečije aktivnosti su jedan besplatan kalendar događaja i nudi vam savete vezane za slobodno vreme. Uz besplatnu karticu za dečije aktivnosti mnoge aktivnosti su besplatne ili snižene.
Kinderaktivcard je posebna kartica za decu do 13 godina kao i njihove roditelje (najmanje jedna odrasla osoba zajedno sa detetom) sa kojom se može povoljno ili čak besplatno korisiti predviđene aktivnosti i programi.

Više o bogatoj ponudi u brošuri Ferienspielprogramm

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava