Zdravko Čolić: Prijem i druženje u IDEAHOUSE u Beču

09. mar 2019 u 12:03

Zdravko Čolić se veče uoči velikog koncerta u Beču, družio sa prijateljima i novinarima u medijsko- poslovnom centru IDEAHOUSE. Vladala je sjajna atmosfera.

Veče uoči koncerta Zdravka Čolića u Beču, tačnije 8. marta 2019. godine,  upriličeno je nezaboravno druženje sa legendarnim pevačem u medijskom centru IDEAHOUSE.

Zdravko Čolić je došao u pratnji organizatora koncerta, producenta Fikreta Vukalića i već na samom početku večeri uneo pozitivnu atmosferu i spontanost koja krasi jednu od najvećih pevačkih zvezda na Balkanu.

Kompanije GO4YU i Telekom Srbija, prijatelji koncerta i druženja sa Zdravkom Čolićem u Beču,  svim zvanicama na prijemu u IDEAHOUSE,  ali i svim posetiocima koncerta Zdravka Čolića, poklonili su besplatno korišćenje GO4TV  usluge u periodu od 45 dana.

Promotivni poklon važi do 11.marta 2019. godine za sve korisnike u Austriji koji preuzmu aplikaciju na iPhone ili Android telefonu, registruju se s austrijskog broja telefona i aktiviraju uslugu. I čitaoci našeg portala mogu iskoristiti ovaj besplatni probni period, ukoliko do 11. marta, sa Google Play-a i App Store-a, preuzmu GO4YU aplikaciju, što podrazumeva besplatno gledanje više od 200 ex-YU kanala  i više od 20 austrijskih TV kanala.

Zdravko Čolić je na druženju u Beču još jednom dokazao da je spontan i druželjubiv, što je ujedno i potvrdilo priče koje ga prate godinama, a to je da veoma voli da se druži sa ljudima, kao i da ima duboko poštovanje prema svojoj publici.

Prisutne je pozdravila Vesna Dimitrijević, urednica portala DIJASPORA.TV i vlasnica IDEAHOUSE, a zatim je prepustila reč producentu Fantomu i Zdravku Čoliću. Zdravko je ispričao par zanimljivih anegdota, a posle toga slikao sa prisutnim gostima.

Veče je proteklo u prijatnoj atmosferi, uz prigodan koktel i posluženje, kao muzički program.

Na prijemu i druženju sa Čolomu u Beču prisustvovale su zvanice iz političkog, kulturnog i javnog života  koji vode poreklo sa naših prostora.

Na kraju večeri svi gosti su dobili poklone od kompanije GO4YU i najnoviji album Zdravka Čolića.

Deo atmosfere možete videti u našoj galeriji fotografija ili na linku u VIDEO reportaži „Druženje sa Zdravkom Čolićem u Beču“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava