Sajam „Posao. Dete. Obrazovanje“

08. maja 2017 u 18:57

Sajam “Posao, beba i obrazovanje” posvećen je osobama koje žele da se nakon porodiljskog odsustva vrate u poslovni svet. Na sajmu svoje štandove imaće sve najvažnije institucije i savetovalište grada Beča, od kojih na licu mesta možete dobiti brojne informacije i savete.

Roditelji, koji žele da se nakon porodiljskog odsustva vrate u poslovni svet, često se suočavaju sa pitanjima: “Šta me očekuje pri povratku na tržište rada?” ili “Koje su mogućnosti za čuvanje deteta u Beču?” ‘’Kako se mogu dodatno obrazovati u toku porodiljskog odsustva?’’. Odgovore na ova i mnoga druga pitanja, kao i korisne savete i važne informacije posetioci će dobiti na ovogodišnjem sajmu “Posao, beba i obrazovanje” koji se ove godine održava 11. i 12. maja u obrazovnom centru Radničke komore Beča.

Posetioci ovom prilikom mogu besplatno učestvovati u mini-kursevima i radionicama, čije su glavne teme prijava za posao i poslovne perspektive nakon porodiljskog odsustva.
Tokom sajma obezbeđeno je čuvanje dece, kako bi majke na miru mogle da se informišu na štandovima.

Sajam “Posao, beba i obrazovanje”

Kad: 11. i 12. maj 2017. godina od 8:30 do 14:00 h
Gde: Bildungszentrum der AK Wien, Theresianumgasse 16-18, 1040 Wien
Ulaz je besplatan.

U jednoj od Dijaspore Uživo, koja se emituje na OktoTV-u i PinkPlus-u, izveštavali smo o BBB-sajmu, pogledajte reportažu.
Više informacija na zvaničnom sajtu Radničke komore
2017., dijaspora, Beč

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava